SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Copy Bubble - HU

2014. július 24. 10:00 - gidano

Hogyan használjunk okosabb vágólapot Androidon? A Copy Bubble új távlatokat nyit a másolással és beillesztéssel kapcsolatban.


A PC-n való munka során a hétköznapok egyik legalapvetőbb funkciójává vált a másolás és beillesztés, amire természetesen a Windows alap vágólapja is képes. Ha mindez nem elég, tetszés szerint kereshetünk plusz programokat a funkció kibővítésére. Miközben vágólap Androidon is van, alapesetben ott is csak egyetlen elemet tud tárolni egyszerre. 

Éppen ezért lehet az okostelefonunkra vagy táblagépünkre nagyon hasznos kiegészítés a Copy Bubble, amely lecseréli az Android gyári vágólapját. Az app egyszerre több szöveges elemet is tud tárolni, és bármikor elénk teszi ezeket, ha valamit be akarunk illeszteni valahová. Az okosított vágólaphoz bárhonnan hozzáférhetünk, köszönhetően a képernyőn lebegő buborékjának.

/ forrás: pcworld.hu /

 


 

 GP link


Copy Bubble v1.1-HU_gidano.apk (2.2 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr838641378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása