SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Adatokat költöztetnél? Segítünk!

2014. szeptember 22. 13:00 - gidano

adat_mozgatas.jpg

iPhone-ról költöznél Androidra? Vagy épp fordítva? Segítünk!


 

Eleged van, hogy állandóan lefagy az Android? Válts Apple-re! Túlságosan korlátoltnak érzed az iPhone-t? Akkor az Androidot neked találták ki! Ha a meglévő adataidat szeretnéd áttranszportálni a konkurens cég termékére, olvasd el a hétindító cikkünket és mentesülj a felesleges feszültségektől!

Okoskészülékeinken a telefonszámoknál már lényeges több adat található, melyek elvesztése elég kellemetlen, illetve nem kényelmes egyenként kimenteni minden fontos információt. Most megtudhatod a legegyszerűbb és leggyorsabb módját a költözésnek. Ha valamit nem értesz, vagy egyéb segítségre szorulsz, hivatalos Facebook oldalunkon nyugodtan kérhetsz tőlünk segítséget!

Androidról almára

 

A kontaktokat, emaileket, fotókat, videókat és naptárakat is át tudod vinni egyszerűen, de nem fognak elveszni a zenéid, könyveid, PDF fájlaid és egyéb doksik sem. Az appok tekintetében annyi szívás van, hogy az ingyenes tartalmakat át tudod húzni, de a fizetősekért újra ki kell csengetni a lóvét.

A megoldást a support.apple.com nyújtja, ahol részletesen és érthetően taglalják a szükséges lépéseket.

Almáról robotra

 

Könnyű dolgod itt sem lesz, de nem lehetetlen megoldani a költözést.

Névjegyek iPhone-ról Androidra

Fogd az iPhone-t, majd: Beállítások → iCloud (jelentkezz be) → engedélyezd a kontaktok szinkronázálását. Utána egy böngészőn lépj be az icloud.com-on, ahol a telefonszámoknál ki kell jelölnöd azokat, melyeket szinkronizálni szeretnél. Kattints a bal alsó sarokban a fogaskerékre, ahol válaszd az Export vCard pontot. Töltsd le ezt a fájlt, amit a google.com/contacts oldalon kell feltöltened – ezt fogja majd az Androidod letölteni.

Képek lementése iPhone-ról

Az iPhone-ról először mentsd le a képeidet, majd egyszerűen dugd össze egy USB-vel az Androidot, a letöltött képeket meg másold a DCIM mappába – ennyi.

A többi…

A többi apróság átköltöztetésével lépésről lépésre nem foglalkozunk, mert azt angol nyelven az androidauthority oldal részletesen és érthetően leírja (videós segítséggel).

/ forrás: tech.hu /

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr378641434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása