SymPDA Android Blog

Android, magyarul

IMCKTG - HU

2014. december 20. 13:07 - gidano

imcktg_ikonA beszédes nevű, :grin: szó szerint kis (alig 58kB!!!) alkalmazással Morze-jelekből vagy beszédhangból álló hangfájlokat hozhatunk létre a beírt szövegből! Jó kis játék, próbáld ki te is!


imcktg_hu_tileA fájlok elkészültük után a belső memória Download/IMCKTG mappájába kerültek elmentésre, innen tallózható be esetleges megosztásra, vagy éppen csengő- ill. értesítési hangként is beállítható!

Hang létrehozás kapcsolathoz: A kapcsolat nevét tartalmazó hangfájlt társít a tételhez, és bejövő hívás esetén csengetés helyett a hívó nevét hallod!

Alapértelmezett hang létrehozása: Elkészülte után be is állítja a kívánt helyre! Beállítható a beszéd sebessége (szó/perc) a hangmagasság, az ismétlések száma is!

Hangfájl létrehozás: Szabadon felhasználható hangfájlt hoz létre a megadott szöveggel

A beállítható kimeneti hangformátumok:

  • wav
  • iMelody

Ha sikerélményt okozott valakinél, leírhatja egy hozzászólásba!

Rendszer: Android 2.2 vagy újabb


letoltes_f-droid_logoletoltes_sympda_logo[wpdm_file id=151]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr578641518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása