SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Call recorder for Android - HU

2015. április 13. 08:00 - gidano

call_recorder_for_android_ikonA Call recorder for Android app egy végtelenül egyszerű hívásrögzítő alkalmazás. Nincs szemrevaló megjelenése, viszont ingyenes és nincs típushoz kötve sem; működhet bármely Android 4.1+ eszközön. A Google Play-en nincs fent, az F-Droid repóban érhető el.


Call recorder for Android - HU

Az app egy korábbi, már abbahagyott fejlesztés (forkolása) folytatása, a korábbi verzió ITT érhető el - ez való 4.1-nél kisebb verziószámú rendszert futtató eszközökre. Ha van rá igény, azt is honosítom.

call recorder for android hu

Az alkalmazás segítségével rögzítheted a készülékeden folytatott telefonos beszélgetéseket, ami törvényeink szerint nem tilos, viszont ennek tényéről a beszélgetés elején tájékoztatnod kell a partnered!

letoltes_f-droid_logo

 

 


Call recorder for Android v2.0.5-HU_gidano.apk (463.7 kB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr48641696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása