SymPDA Android Blog

Android, magyarul

AppComparison - HU

2015. november 26. 08:00 - gidano

AppComparison

A Microsoft nem tett le arról, hogy megpróbálja más platformok felhasználóit átcsábítani a Windows Phone-ra.


AppComparison - HU

 

Erre pedig most egy új „csodafegyvert” is bevet: egy alkalmazást, melynek neve AppComparison.

Az a Microsoft is tudja, hogy platformjának egyik legnagyobb gyengesége a két nagy versenytárshoz képest gyér szoftverellátottság. Ez ráadásul tipikus 22-es csapdája, hiszen ha kevés a felhasználó, akkor a fejlesztőknek sem éri meg túl nagy erőforrásokat mozgósítani a WP-s appok elkészítésébe. A cég tehát most azt az utat választotta, hogy a Play Áruházban közzétett, AppComparison nevű alkalmazással mutatja be, hogy melyik androidos appnak melyik WP-s program felel meg, abban reménykedve, hogy ez majd ráveszi a felhasználókat a váltásra.

A találatok egy része egyébként teljesen jó, de azért előfordul, hogy az alkalmazás kicsit csal: az például igaz, hogy a Google Drive és a OneDrive hasonló szolgáltatásokat nyújt, de az áttérés azért nem csak abból áll, hogy belépünk az utóbbiba, hanem sok esetben több gigabájtnyi adatot is át kéne másolnunk, ami akár még problémákba is ütközhet, ha figyelembe vesszük a Microsoft nemrég bejelentett „tárhely-csökkentési”akcióját.

/ forrás: geeks.hu /

Nagyon nem akarom, hogy itt hagyd kedvenc rendszered és valószínűleg nem is fogod. Azonban, ha mégis megtennéd, tedd meg stílusosan - tedd meg magyarul! 

Webhely

GP link


AppComparison v1.0-HU_gidano.apk  2.83 MB

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr68642004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása