SymPDA Android Blog

Android, magyarul

AROMA Filemanager + TERMINAL - HU

2015. november 30. 08:00 - gidano

aroma_filemanager_logo

A Világ Első ANDROID Recovery Alapú Fájlkezelője

Az Aroma Fájlkezelő 2,00 (b7) már tud zip-et kibontani és fájlt tömöríteni, futhat shell-ben vagy végrehajtható recoveryben, közvetlenül a fájllistából. És az UI olyan, mint a vaj...


AROMA Filemanager + TERMINAL - HU

 

Az Aroma Filemanager (aromafm) egy olyan fájlkezelő, ami a rendszer betöltése előtt futtatható, bizony nagy jóság ha baj van!

Ha gyári ROM van a telefonodon gyári recovery-vel, már ne is olvasd tovább, számodra a következő sorok érdektelenek lehetnek.

Ha gyári akár valamilyen főzött ROM-ot használsz és/vagy egyedi recovery van a telefonodon, bizonyára telepítettél már recovery-ben zip fájlt?!

Ez a fájlkezelő is egy ilyen jellegű zip fájl, betallózod recoveryben, mintha telepítenél, de itt a fájlkezelő indul el! Teljes hozzáférést kapsz a készülék fájlrendszeréhez, a Settings menüben a Language beállítást Magyar-ra állítva pedig anyanyelveden használhatod. Ugyanott módosítható a témája, az ikonjai, a betűmérete és -típusa is.

Ebben a verzióban már működik a fájlok tömörítése zip-be, vagy zip kibontása, illetve használhatsz egy terminal emulator ablakot is, saját billentyűzettel. Ezen kívül a szokásos fájlműveleteket találod, többes kijelölést, Kedvencek használatát, jogosultság állítást, stb.

Ha tudod, mit csinálsz, mindenképpen ajánlom kipróbálásra: pl. a rendszeren módosítottál valamit, de egy rendszer-állományon elfelejtetted módosítani a jogosultságokat; ebből hibajelzés lesz! Ebben viszont még rendszer indulás előtt módosíthatod ezeket és probléma mentes lesz a használat!

Tapasztalataim alapján mindegy, hogy CM Recovery vagy TWRP amit használsz, ezen nem múlik.

Használata: Másold a zip fájlt az SD kártyára, majd indítsd újra a készüléket recovery módba. Válaszd ki a telepítést SD kártyáról, majd tallózd be az aromafm_v2.00b7-HU_gidano.zip állományt. A fájlkezelő elindul és készen áll a fájlrendszer kezelésére (másolás, kivágás, törlés, új mappa, stb), miközben a recovery-ben tartózkodsz!

Bővebben itt: itt

xda-logo

MEGJ.: CSAK ARMV7 NEON TÁMOGATÁSÚ ESZKÖZÖKÖN

Remélem, segítettem?!

ilovesympda


Aroma File Manager_v2.00b7-HU_gidano.zip  1.64 MB

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr558642020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása