SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Phoenix - Autoboot - HU

2016. április 16. 08:00 - gidano

Phoenix - Autoboot

Funkcióját tekintve olyan valamit végez, amire - ha régóta műveled a PDA-t, emlékszel! - a régi Windows Mobile készülékeknél nagy szükség volt; egy előre beállított időpontban újraindítja a készüléket. Főleg régebbi, kevés memóriával szerelt készülékek esetében lehet hasznos.


Phoenix - Autoboot - HU

 

Az újraindítás intervalluma igen tág lehet: a következő 30 nap bármelyik órája beállítható újraindításra. Annyival még meg van spékelve az app, hogy újraindítás után képes egy előre kiválasztott appot futtatni. Ez lehet akár egy antivírus szoftver vagy egy gyorstár-ürítő is, ez még jól jöhet! Az újraindítás lehet Szoftveres - kikapcsolt váltó, illetve Hardveres - bekapcsolt funkciógomb. Egyéb jellegzetessége nincs, minden egyértelmű.

(Magánvélemény: Fejlesztője helyében az app választó mögé én nem tettem volna be azt a háttérképet, dizájn szintjén is hajlanék a material megoldás felé, de nem vagyunk egyformák sem, jómagam pedig nem vagyok fejlesztő.)

root_kell

Android 4.0.3+

Fejlesztői GitHub


Phoenix v4.0-HU_gidano.apk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr138642142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása