SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Zárképernyő megkerülése és feloldása

2014. június 12. 22:26 - gidano

 lockscreen_ikon.jpg

 Van itt egy cikk stmiklos tollából, ennek apropóján olvastam ma egy megoldást az említett problémára, hogy ne kelljen ennyit szenvedni vele. Esetleg megjavíthassa valaki, aki nincs birtokában olyan technikai vénának, mint a szerző.


Zárképernyő megkerülése és feloldása

 

Az XDA-Dev oldalán talált forrásra hivatkozva úgy tűnik, hogy megvan a lezárt és elfelejtett feloldókódú zárképernyős android készülékek visszaállításának módja!

lockscreen_fixer

Az én elképzelésem az, hogy kicserélem a zárképernyő fájljait üres, null állományú adatokkal és a telefon visszatér a lezárt képernyőről a "csak csúsztasd a kinyitáshoz" állapothoz, bármilyen "beállítások , média, apps , Rom adatfájl .. stb. módosítása nélkül"

Természetesen ehhez is rootolt készülék kell, - mihez nem - plusz CM recovery.

A lenti linken letölthető .zip kiterjesztésű fájl fel kell másolni a telefonra, recovery módba újraindítani a készüléket és egyszerűen feltelepíteni a betallózott .zip állományt, mint egy módosítást vagy ROM-ot.

A megoldás képes feloldani az elfelejtett

  • Minta
  • Pin
  • Jelszó és
  • Arc felismerés

segítségével lezárt készülékeket. A fejlesztő szerint megbízhatóan működik Jellybean vagy KitKat rendszerű eszközökön. ICS-en nem próbálta, de működhet, tehát próba! Így a telefont már nem kell formázni, hogy kikeveredj egy ilyen problémából, egyszerűen csak telepítsd fel a letölthető .zip állományt.

ilovesympda

Remélem segítettem?!


A letöltéshez kérlek elsősorban az eredeti fejlesztői oldal linkjét használd: http://goo.gl/PY53Md


Ha nem működne a fenti link, természetesen oldalunkról is letöltheted:

Lock_screen_FIXER.zip (125.1 kB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr498641340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása