SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Apowersoft Android Recorder - HU

2016. június 16. 16:30 - gidano

apowersoft_android_recorder_ikon.png

A címben jegyzett, egyébként $39,95-be kerülő PC alkalmazás még 17 órán át ingyen tölthető a Giveaway of the day jóvoltából!

Apowersoft Android Recorder - HU

 

PC-n elindítva ezt az alkalmazást, majd feltelepítve a Google Play-ről letölthető Google Cast nevű appot, csatlakozhatsz és a saját monitorodon élvezheted az Android telefonon történteket. Fotókat készíthetsz vagy videó felvételt a képernyő történéseiről, valós időben élvezve a látványt! A Google Cast segítségével egyébként bármit megoszthatsz, akár egy kompatibilis TV-re is tükrözheted a telefon képét vagy filmet küldhetsz át a nagyobb képernyőre. Ez a kép pl. ennek segítségével készült:

apowersoft_android_recorder_post.png

A PC-re letöltött zip állományt bontsd ki valahova, majd indítsd el a telepítést, erre a Setup.exe való. A program feltelepülése után regisztrálnod kell a Readme.txt nevű állományban megtalálható Registration email ill. Registration key alatti adatokkal. Kellemes használatot!

Mindkét alkalmazás magyar nyelvű, nem az én fordításom!

WEBOLDAL

Apowersoft Android Recorder 1.0.4 - PC-re!

Google Cast - Androidra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr638814884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása