SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Egy hétig ingyen hívhatunk bárkit a Viberrel

2016. június 20. 15:45 - gidano

Egy hétig gyakorlatilag ingyen hívhatunk bármilyen telefonszámot a világon, köszönhetően a Viber Out akciónak.

Erősíteni kívánja magyarországi jelenlétét a Viber, és ennek kapcsán nemcsak képviselete lesz hazánkban, hanem egy akcióval is szeretné felhívni magára a figyelmet. Ennek az akciónak a keretében pedig ma (június 20.) déltől egy héten át (június 27-én 11:59-ig) a magyar telefonszámmal regisztrált felhasználók ingyen használhatják a Viber Out szolgáltatást.

Aki esetleg nem ismerné, az a Viber azon funkciója, amellyel vezetékes- illetve mobilszámokat hívhatunk gyakorlatilag bárhol a világon (160 országban működik a rendszer), természetesen jóval olcsóbban, mintha telefonról tennénk ugyanezt. A mostani akcióban ez a jóval olcsóbban lesz ingyenes, ami azért is jön jól így nyáron, mert feltétel egyedül a magyarországi számmal történő regisztrálás, azaz a telefonnak nem szükséges fizikailag Magyarországon tartózkodnia.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr988825900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása