SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Always On Display - HU

2016. július 13. 08:00 - gidano

A Galaxy S7 lezárt képernyőn látható alkalmazásának alternatívája

always_on_display_ikon.png

Frissítés v2.0 - 2.1

Legutóbb a némelyik Windows Phone telefonon, a kikapcsolt képernyőn állandóan látható alkalmazásra hajazó Glance Plus lett meg neked magyarul...

Always On Display - HU

 

...most a Galaxy S7-ben debütált funkció alternatívája került sorra! Elég jó, 4.3-as értékeléssel rendelkezik a Play Áruházban. Fejlesztője ezt is leginkább az Amoled kijelzős készülékekhez ajánlja, mivel ezeken csak a működő pixelek vesznek fel áramot. Más készülékeken többé-kevésbé azért látszik a háttérvilágítás jelenléte, így komoly áramfelvétel is jelentkezhet, de tapasztald ki a sajátodon... )

always_on_display_post.jpg

Van ITT egy másik hasonló alkalmazás, de nagyon lepontozták a felhasználók a magas akkuszivárgásra tekinettel, így ez maradt fordításra. Bőséges de nem felesleges beállítópanellel rendelkezik, állítgasd kedvedre, ismerkedjetek!

GP link


Always On Display v2.1-HU_gidano.apk (2.7 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr688873142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása