SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Ha kell egy alternatíva a Google Play helyett - vagy mellett (3)

2016. november 07. 08:00 - gidano

APKPure webáruház - csak ingyenes alkalmazások

apkpure_ikon.png

Frissítés! v1.1.10 - v1.2.1

A sorozat harmadik ajánlata: apkpure_logo.png

Az APKPure minden alkalmazása biztonságos az Android rendszer számára. Meg kell felelni egy aláírás ellenőrzésen, mielőtt felkerül az APKPure kínálatába. A felsorolt alkalmazások mindegyike a saját fejlesztője vagy terjesztője digitális aláírásával van ellátva. Van még egy előnye! Az oldalról olyan, régiókóddal ellátott alkalmazások is letölthetők, melyek nem érhetők el a Google Play-en magyar IP-ről vagy Magyarországról regisztrált email címmel. Az apkpure oldalról közvetlen a számítógépedre is letölthetsz alkalmazásokat!

Az oldal NEM warez oldal, nem találsz ingyen letölthető fizetős alkalmazásokat!

Történetünk

Az APKPure.com weboldalt okostelefonok szoftvereinek letöltésére alapította 2014-ben az APKPure Team, és nőtte ki magát az egyik vezető weboldallá az okostelefon-szoftver iparban.

 Küldetésünk

Biztonságosabb, jobb és gyorsabb szoftver letöltési élményt nyújtani a világ minden tájáról érkező rajongók számára. Kínálatunk az egyik legátfogóbb gyűjteménye az alkalmazásoknak, játékoknak, és a verzió előzményeknek. Minden letöltés 100% működik, egyéb extra teendők nélkül. Úgy véljük, minden srác megérdemli a mobil világ élvezetének egy más módját.

apkpure_app_post.png

WEBOLDAL

Az oldalnak van saját alkalmazása, melynek használata nem igényel sem Google, sem egyéb fiókot, semmilyen regisztrációt sem, valamint majdnem teljesen magyar nyelvű. Természetesen a webes felület továbbra is nemzetközi, azaz angol nyelven használatos. Az eredeti alkalmazás letölthető pl. innen is...


Azonban nem bírtam magammal, és kiegészítettem a fordítást, helyenként módosítottam a nyelvi fájlt. Ha ezt a verziót szeretnéd letölteni, a szöveg alatt megtalálod! Ismerkedjetek meg! ;)

APKPure v1.2.1-HU_gidano.apk  5.5 MB

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr928741350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása