SymPDA Android Blog

Android, magyarul

TWRP Manager - HU

2017. január 22. 08:00 - gidano

twrp_manager_ikon.png

Frissítés: v9.0 - v9.4

TWRP Manager - HU alkalmazással biztonságosan telepítheted a TWRP Recovery-t, új ROM-ot tehetsz fel, biztonsági mentést készíthetsz.


Amennyiben ezt használod - lehetővé válik vele a Telepítés, Bizt.mentés, Visszaállítás és Törlés minden TWRP Recovery-t (Team Win Recovery Project) használó eszközön, az alkalmazásból indítva. Az app OpenRecoveryScript-et használ a műveletek végrehajtásához.

twrp_manager_post.jpg

A TWRP egy egyedi (custom) recovery, olyasmi, mint a CWM, a Clockworkmod Recovery. Általában ezek kerülnek fel a gyáriak helyett azért, hogy egyedi ROM kerülhessen a készülékre. Vannak olyan egyedi ROM-ok, - pl. a MIUI -, amelyet a nálam fent lévő CWM-el nem is tudtam telepíteni korábban egy S3-ra, először a TWRP-t kellett feltenni, csak ezzel sikerült a MIUI ROM hibátlan telepítése...

Az ingyenes verzió korlátozásokat tartalmaz! A még látható angol kifejezésekkel sajnos együtt kell élni; az elérhető nyelvi fájlok ezeket nem tartalmazzák, csak az alkalmazás forrásában találhatók meg. Az app jellegéből adódóan, ezek fordításához a forrásfájlt nem kívántam megbontani, kerülendő a  - jó eséllyel bekövetkező - működési anomáliákat!

root_kell 

valamint telepített (kizárólag ezzel működik!) stericsson-féle BusyBox

Követelmény: Android 4.0.3 és újabb

Javasolnám helyette ezt: 

Official TWRP App - HU

TeamWin Project (TWRP Recovery)

GP link


TWRP Manager v9.4-HU_gidano.apk (5.6 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr428641600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása