SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Mi Heart Rate - HU

2017. április 17. 08:00 - gidano

Fejlettebb pulzus mérési megoldás a Mi Band fitnesz karpántodhoz

mi_hearth_rate_ikon.png

A Mi Band karpántokkal rendelkezők számára fejlesztve, egy fejletteb beállításokkal bíró pulzus mérő-figyelő alkalmazás

A gyári Mi Fit app nem nyújt bőséges lehetőségeket ezen a téren, az alkalmazás erre hivatott megoldást nyújtani. Bár a lépésszámlálóval egybekötött pulzus mérés ezen az ingyenes verzión csupán tíz percig működik folyamatosan, minden további (bőséges) lehetősége teljes értékűen használható.

 

Az alkalmazás működéséhez működő Xiaomi Mi Band 1S (vagy 2 - a szerk.) és Mi Fit app páros szükséges. Ez nem egy hivatalos Xiaomi app, és semmilyen módon nem köthető a Xiaomi céghez. Ez nem Mi Fit app.

mi_heart_rate-post.jpg

Az alkalmazás képes az adatait a Google Fit alkalmazással szinkronizálni, így azok már megoszthatók több más fitnesz programmal is.

GP link


Mi Heart Rate v6.14-HU_gidano.apk (11.8 MB)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr9111751575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kastraki 2017.11.22. 19:51:00

Üdv!
Kevés angol tudásom van kevés számítógép ismerettel.
Szeretném megkérdezni, hogy Win10-es mobilra
(Nokia Lumia 735) alkalmas-e a Xiaomi Mi Band 1S karkötő és honnan tudnák linket a használatához, lehetőleg magyar nyelven.
Köszönöm előre is!

gidano · http://sympda.blog.hu 2017.11.22. 20:29:15

@kastraki: Üdv! Sajnos Windows telefonokkal kapcsolatos információm nincs. Ebben a témakörben járatlan vagyok. Még kell nézni a Xiaomi termékismertetőket,hogy ott van-e szó Windows mobil támogatásról. Magam részéről sok reményt nem fűzök hozzá...
süti beállítások módosítása