SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Prisma - HU

2017. május 10. 08:00 - gidano

prisma_ikon.png

Frissítés v2.2.0.100 - v2.5.0.169

A Prisma lényege, hogy festménnyé vagy festményszerűséggé tudja alakítani a képeket

Prisma - HU

A Prisma lényege, hogy festménnyé vagy festményszerűséggé tudja alakítani a képeket úgy, hogy híres művészek stílusát alkalmazza rájuk.

prisma_post.jpg

Az idézőjelek persze nem véletlenül vannak ott, ahol, a Prisma ugyanis nem a képek szerkesztésére való, hanem inkább arra, hogy a fotókat az előre elkészített szűrők segítségével automatikusan feldobjuk. Fontos, hogy a neurális hálózatokat használó, öntanuló szűrők a cég szerverein „futnak”, így az app csak netkapcsolattal együtt működik (és érdemes Wi-Fi-n keresztül használni, különben gyorsan megeszi a korlátos kapcsolatokat).

Maguk a szűrők pedig tulajdonképpen nem is a szó klasszikus értelmében vett szűrők, hanem speciális algoritmusok, amelyek a feltöltött fotókat egy másik képet átértelmezve rajzolják újra.

/ forrás: geeks.hu /

Külön arm és arm64 eszközökre! x86 is van, ezek nem annyira elterjedt eszközök. Kérésre felteszem azt is

GP link

APKMirror


Prisma v2.5.0.169-arm-HU_gidano.apk (5.4 MB)

Prisma v2.5.0.169-arm64-HU_gidano.apk (5.6 MB)

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr48916406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gidano · http://sympda.blog.hu 2016.07.28. 06:15:20

Szóljon, akinek legalább egy alkalommal sikerült képet módosítania! 4 nap alatt eddig csak a túlterhelt szerver üzenetével találkoztam; nagyon bosszantó így látni egy új alkalmazás bevezetését...
süti beállítások módosítása