SymPDA Android Blog

Android, magyarul

F-Droid - HU

2017. október 21. 10:00 - gidano

Szabad szoftverek telepítése katalógusból

f-droid_ikon.png

Frissítés: vx.x - v1.0 új fejlesztés

Az F-Droid egy telepíthető FOSS (Free and Open Source Software - Szabad és Nyílt Forrású Szoftver) app katalógus Android platformra.

F-Droid - HU

A kliens segítségével készülékeden egyszerűen böngészheted, telepítheted az appokat és nyomon követheted a frissítéseket. A https://f-droid.org cím tulajdonképpen egy katalógus oldal, amely amellett, hogy információt nyújt (angol nyelven) egy-egy alkalmazásról, tulajdonképpen egy repository, vagy repo, raktár, depo, stb. oldal mint a Google Play vagy az Amazon. Azt érdemes tudni, hogy az alkalmazások (legnagyobb részt) angol nyelvűek, bár már többet megtalálhattok honosítva itt az oldalon!

f-droid_post.jpg

Itt meg lehet találni olyan alkalmazásokat is, amit hivatalosan nem enged be valamiért a Google Play. Mint pl. az AdAway (az eredeti letöltésben is már majdnem teljesen magyar!) appot is.

Ha te is tudsz javasolni a többiek számára hasznosnak tartott repo címet, tedd közzé itt a hozzászólásoknál!

Az eredeti app jelentősen frissült (nem teljes magyar fordítással, kibővítve a sajátommal).

F-Droid

 

 


F-Droid 1.0-HU_gidano.apk (6.8 MB)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr388642088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ksa 2015.06.16. 19:06:14

Helló ! Itt működik a letöltés google chrome-val. Köszönet érte.
süti beállítások módosítása