SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Raccoon APK Downloader- HU

2021. május 27. 16:00 - gidano

Alternatív Google Play kliens PC-re

raccoon_ikon.png

Frissítés: v4.18

   A Raccoon egy többplatformos, alternatív Google Play kliens

Raccoon APK Downloader- HU

 

Lehetővé teszi az Áruház elérését az asztali számítógépen a telefon helyett.
Így pl. archiválhatod az Android APK fájlokat a merevlemezre. Miért ez a kitérő és miért nem telepítjük az alkalmazásokat közvetlenül a telefonra vagy tabletre?

  • Sok eszköz rendszeréből hiányzik a GSF (a Google Szolgáltatások Framework), és nem tudja elérni a Google Play-t
  • Biztonsági másolat készítése az Android alkalmazásokról lehetővé teszi, hogy visszaállíts alkalmazásokat a nem kívánt frissítések után, valamint csökkenthető a hálózati forgalom, ha több telefonra vagy tabletre akarsz telepíteni
  • Nem kell csatlakoztatni egy készüléket, ami azt is jelentheti, hogy kevésbé van veszélynek kitéve a hitelkártyád, ezért nagyobb a biztonság! (A gyermekek különösen ismertek egy pénzügyi katasztrófa létrehozásáról; ami a szülők kártyájára véletlenül vásárolt fizetős alkalmazásokat, aranytallért és egyéb játékbeli valutát illeti)

Sikeres indítás után ezt látod: adj meg Google Play-hez tartozó, nem elsődleges felhasználónevet és a hozzá tartozó jelszót. Ha nincs ilyen, készíts egyet!

raccoon_1_post.png

raccoon_2_post.png

Írd be a kereső mezőbe az app nevét vagy csomagnevét, használhatsz joker karaktereket is, a találatok első néhány darabját kilistázza az alkalmazás. A lehetőségeket használva mindent megtudhatsz az appról.

raccoon_3_post.png

raccoon_4_post.png

Bizonyos funkciók használatához Prémium kulcsot kell vásárolni! A készüléket USB kábelen csatlakoztatva mindjárt fel is telepítheted a kívánt alkalmazást.
De az alkalmazás nem csak ezt tudja. Magyar nyelvű, tessék próbálgatni! :)

A letöltött .zip állományban található a PC-n futtatható .exe fájl.

Remélem segítettem?! ilovesympda.png

A 2020.02.29. v4.13-tól az alkalmazás fejlesztői verziója már tartalmazza saját nyelvi fájlok formájában a magyar nyelvet, amelyet a FORRÁS gombbal lehet elérni. Sok örömet a használatához!




Windows, Linux Mac OS rendszerekre!


LETÖLTÉS

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr528642104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wasq 2016.07.03. 09:10:08

Annyira jó fej vagy! :) Már régóta keresek ilyen prg-t (mióta az apkleacher nem működik) és erre tessék, hála Neked megtaláltam. Ráadásul magyarítva és ingyenesen. Ki is próbáltam, működik szépen ahogyan kell. Nagyon köszönöm és minden jót kívánok a jövőben is! ;)

gidano · http://sympda.blog.hu 2016.07.03. 09:16:16

Szia,
örülök, hogy segítségedre volt a blog, köszönöm a véleményed.
Az Online APK Leecher egyébként működik, itt a linkje: apkleecher.net/

wasq 2016.07.17. 20:35:14

@gidano: Jaaaa, ez a apkl. web-es megoldás.... ez rendben volt (van) nálam is. Csak létezik egy ugyan ilyen néven futó kliens prg. is windows-ra. És ez a kliens progi nem működik már (legalábbis nálam) egy ideje. :)

wasq 2016.07.17. 20:35:21

@gidano: Ehhh :) Köszönöm a linket! Akkokr nyilván csak én bénáztam el vele valamit. De mindegy is, mert itt a "Raccoon" ami tökéletesen megfelel a célra. Minden esetre azért megnézem az apkl-t, hátha rájövök miért nem ment nálam. Üdv.! ;)

bebeago 2016.10.13. 13:18:10

Szia!
Sajnos nem tudom letölteni!

gidano · http://sympda.blog.hu 2016.10.13. 17:30:47

@bebeago: Szia! Sajnos a Google Drive előtt pár dolgot feltettem egy azóta már elérhetetlenné vált szerverre. Javítottam a linket.

bebeago 2016.10.13. 20:42:32

Köszönöm a munkádat is !
süti beállítások módosítása