SymPDA Android Blog

Android, magyarul

XQPC Kliens - HU

2017. december 10. 08:00 - gidano

A Xiaomi MiRouter 3 útválasztó PC alkalmazása

mirouter-ikon.png

Frissítés: 1.2.301

A Xiaomi MiRouter 3 útválasztó (router) PC alkalmazása

XQPC Kliens - HU

Ne legyen keveredés, külön bejegyzésbe tettem át az említett útválaszó PC alkalmazását, elkülönítve azt az androidon használható kezelő alkalmazástól.

millet_router_hu_gidano_post.png

Segítség a használatához: a bejegyzés alján letöltheted az eredeti xqpc_client_1_2_200-HU_gidano.zip telepítő alkalmazást, már tud magyarul. A telepítő állomány a xqpc_client_1_2_200-HU.exe. Ha már feltelepítetted akár ezt, akár az angol MiRouter verziód van már meg, nincs más teendőd mint a zip-ből kicsomagolt MiRouter.exe állománnyal felülírni a telepítési könyvtár hasonnevű exe fájlját. Az alapértelmezett telepítési mappa ez: C:\Program Files (x86)\MiRouter\ Itt keresd és itt végezd el a MiRouter.exe cseréjét is, rendszergazdai jogok birtokában. Csere előtt - amennyiben automatikusan indítod a rendszerrel - a tálcán lévő ikonjára jobb gombbal kattintva válaszd a Kilép lehetőséget, ez után végezd el a cserét.

Picit én is fejlődtem (igen, 8-9 év után is van még hová, ha ismeretlen területre tévedsz!), a fenti dolgokra már nincs szükség. Letöltöd a zip fájlt, kibontod és elindítod a benne lévő telepítő fájlt. Az is alapban magyar nyelvű és a feltelepített alkalmazás is az lesz, használd örömmel, neked készült! :)

Apró érdekesség, hogy az alkalmazás KÍNAI nyelvből lett fordítva, remélem nem veszed észre... :)


xqpc.client.1.2.301.HU.gidano.zip (8.5 MB)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr5213205695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása