SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Sidebar Lite - HU

2018. február 12. 08:00 - gidano

Alkalmazástár Amazfit PACE és Stratos órán, majd annak kiváltása! :)

sidebar_lite_ikon.png

Oldalról előhúzható app fiók Amazfit PACE és Stratos órára és Android telefonokra is

Sidebar Lite - HU

Beállítható a képernyő kívánt oldaláról történő előhívásra egy oldalirányú csúsztató mozdulattal. Telefonon gyors app ill. beállítás linkek elérésére, Amazfit órán a külön előhívható alkalmazásfiók kiváltására használható.

Az app nyelvi fordítás szerkezete alkalmassá teszi Android készülék és  Amazfit órán történő magyar nyelvű használatra egyaránt. Órára telepítésére az ApkInstaller vagy az Android Commander használatos, esetleg ADB parancs, választhatsz.

Telefonon így néz ki...

 sidebar_phone_post.png

...és így néz ki Amazfit Pace órán

 sidebar_watch_post.png

Segítségével az órán elhagyható az alkalmazások listájának elérésére alkalmazott állandó görgetés, az oldalsávra felvett appok egy pillanat alatt elérhetővé válnak. Alkalmazást, linket a nagy + gomb segítségével adhatsz hozzá, az eltávolítást az ikont hosszú érintésével majd menüből "Töröl", vagy az oldalsávról lehúzásával tudod elvégezni!

Egyszerűbb, ugye?

Az app drawer, vagy alkalmazástár bekapcsolására az órán - csak, hogy a Sidebar-t egyszer elindíthasd - lesz alul egy egyszerű *drawer.telepítő.zip nevű állomány, amit letölthetsz PC-re. Csomagold ki a .zip-et, csatlakoztasd az órát a PC-hez a bölcsőjével majd futtasd le a drawer.bat indítót. A menüben kiválaszthatod az alkalmazástár be/ki kapcsolását. Ha még nincs ez nálad aktiválva, akkor kapcsold be. Lefutása előtt/után is telepítheted a Sidebar appot, ezután megtalálod a menü végére elgörgetve a listában. Indítsd el, konfiguráld és próbáld ki.

Jó tanács: az oldalsávot állítsd teljes szélességűre, így jobban hozzáférhető az óra kerek számlapján!

Ha szépen működik, a drawer.bat újabb indításával akár ki is kapcsolhatod az alkalmazástárt, az oldalsávról már mindent elérhetsz, amit felvettél rá. Ez lehet alkalmazás vagy akár parancsikon is, ezzel megspórolható a menüben turkálás időigényes feladata.

Remélem segítettem?


Sidebar.Lite.v4.4.0-HU_gidano+drawer.telepítő.zip (2.0 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr213650196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása