SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Amazfit Pace számlap megjelenés módosítása

2018. március 18. 14:00 - gidano

Avagy miképp tehető magyar nyelvűvé a hét napjainak kijelzése

hu_szamlap_ikon.png

Rövid leírás, miként érhető el, hogy a gyári és az utólag feltelepített .wfz számlapokon magyarul láthasd a hét napjainak megjelenítését, mert azt szeretnéd, ugye!?

Amazfit Pace számlapjainak módosítása

Elöljáróban annyit kívánok hozzáfűzni ehhez, hogy a PACE ROM-ok nem támogatják a számlapok szövegeinek többnyelvűsítését! Már csak azért is, mert ezek a szövegek tulajdonképpen képfájlok! Az angol ROM-ok fejlesztői megoldották, hogy a nemzetközi firmware-ben ez angolul legyen látható, olvasható de nekünk magyar nyelv kell, ez pedig csak így utólag oldható meg. Látható, hogy a gyári ill. az utólag telepített .wfz óraszámlapok is magyarul jelenítik meg a hét aktuális napját!

gyari_szamlapok_hu_post.jpg

Én elkészítettem az 1.3.6d STOCKfied ROM-on használható HuamiWatchFaces.apk állományt, Te pedig az alább leírtak szerint képes leszel ezzel biztonságosan lecserélni az órádon lévő hasonnevű állományt. Újraindítás után ezáltal magyar nyelvű lesz a hét napjainak megjelenítése!

Amit leírok, egyáltalán nem bonyolult. (Az .apk módosításait elkészíteni jóval időigényesebb volt) A művelet elvégzéséhez azokra a dolgokra van szükség, amit egyébként is használtál már, mikor ROM-ot cseréltél! Tehát ADB és driverek!

Lásd az órát a Windows Intézőben, mikor bölcsőre téve USB-n csatlakoztatod, ez az alap. Szükség lesz még a SymPDA-ról magyar nyelven letölthető Android Commander-re, valamint a bejegyzés aljáról letölthető módosított HuamiWatchFaces.apk-ra.

Mivel az óra alapból rootolt a custom ROM használata miatt, nincs semmi akadálya egy kis rendszerszintű módosításnak! :)

Mikor elindítod az Android Commander-t (jobb egérklikk, futtatás rendszergazdaként!), egy ehhez hasonló elrendezést látsz. Bal panel mondjuk a Windows Desktop, jobb panel pedig a PACE rendszere.

ac_1.png

A lényeg meg is van... Most frissítsd az ablak tartalmát, majd egér jobb klikk a jobb oldali panel frissen másolt HuamiWatchFaces.apk fájlon, ezután kattints a Tulajdonságokra a környezeti menüben, valami ilyesmi fogsz látni:

ac_2.png

Remélem sikeres volt számodra is a beavatkozás, ennek ellenére fenntartom magamnak a jogot,

NEM VÁLLALOK FELELŐSSÉGET AZ ÓRÁBAN OKOZOTT ESETLEGES KÁROKÉRT!

A BEAVATKOZÁS BIZTONSÁGOS DE CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGEDRE VÉGEZD EL!

Remélem sikerült örömet szereznem ezzel a kis leírással és boldogabb tulajdonosa leszel a magyar nyelvű Amazfit PACE órádnak!

ilovesympda.png


STOCKfied.1.3.6d.HuamiWatchFaces.magyar.nyelvű.hét.napjai.zip (5.2 MB)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr6913749884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sub71 2018.03.20. 20:28:58

Köszönöm, tökéletes
süti beállítások módosítása