SymPDA Android Blog

Android, magyarul

AmazeBKP - HU

2019. január 27. 11:00 - gidano

Amazfit PACE & Stratos biztonsági mentés

sympda_amazfit_tools_ikon.png

Frissítés: v1.1 - v1.2

Amazfit PACE & Stratos fájlok, számlap mappa, sport adatok biztonsági mentése.

AmazeBKP - HU

 

amazebkp_hu_v1_2_post.jpg

Az itt következő leírás bővebb változata a letöltött zip fájl kitömörítése után elérhető a readme_hu.txt fájlban, érdemes elolvasni!

Kompatibilis macOS/Linux (tesztelve High Sierra és Ubuntu 16.04) és Windows rendszerrel. A Pace-szel és a Stratos-szal együtt kell működnie, bármilyen ROM-ot használnak (tesztelve a Pace 2.6.4.2-es verziójával). A Java csak a Sport adat export GPX/TCX fájlba (# 12) szolgáltatáshoz szükséges, a feltelepített Java 7-es és újabb verzióival működnie kell.

- Futtatás a Windows rendszeren
A kicsomagolt fájlok mappájához navigálj el a parancssori ablakban és futtasd az "amazebkp_win_HU.cmd" fájlt, vagy egyszerűen kattints duplán az "amazebkp_win_HU.cmd" fájlra (előfordulhat, hogy nálad ki van kapcsolva a fájlkiterjesztések megjelenítése), majd kövesd az utasításokat.

A "Sport adat export GPX/TCX fájlba" funkció kivonja az óra sport alkalmazásának adatait és a található összes tevékenységet egy-egy gpx ill tcx fájlként az export/gpx ill. az export/tcx mappába exportálja.

A gpx fájlokat feltöltheted pl. ide az adott útvonal megtekintéséhez!

ilovesympda.png

Fejlesztő: Luiz Felipe O. Martins

 


AmazeBKP.v1.2-HU.WIN.gidano.zip (16.5 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr1214033038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása