SymPDA Android Blog

Android, magyarul

C Launcher – HU

2014. május 27. 19:44 - gidano

clauncher logoEgy reggel felébredsz és arra gondolsz, hogy a telefonod nem olyan szép , mint amilyen lehetne; régimódiak az ikonok, unalmas felület és téma fogad a gyári telefonon... Nos, ha igen, akkor a C Launcher lehet a megoldás!


A C launcher (az új “Beautiful Launcher”) friss szereplője a piacnak. Első látásra is meg tud tetszeni a gyári, pasztell színekkel megjelenő felület, de mint egyéb más, a megjelenése is természetesen testre szabható!

clauncher hu

Alkalmazáson belül válogathatsz - különböző témákban - több ezer háttérkép közül, rengeteg az egyedi témája és olyan - tetszetős - saját widgetjei vannak, amelyek eddig csak külső fél által készített alkalmazásokkal tudtál megoldani. Ilyenek, mint gyorsítótár törlés, energia takarékosság, stb.

Nem szándékom - és időm sincs rá -, hogy bemutassam az alkalmazást, ám most módod lehet kipróbálni, ráadásul az anyanyelveden!

Megosztom és ismerd meg minél hamarabb az alkalmazást, köszönöm a türelmet!

Fejlesztői oldal linkjeC launcher


vasarlas_play_logoletoltes_sympda_logo

[wpdm_file id=4]

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr718641324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lilla 2014.06.02. 19:20:35

Mindenkinek ajánlom. Gyors, személyre szabható, hasznos beépített alkalmazásokkal.
süti beállítások módosítása