SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Necta Launcher - HU - Frissítés

2014. július 17. 09:00 - gidano

necta_launcher_ikon

Hogyan válasszunk alkalmazásindítót a gyereknek?

Amikor valaki eljut oda, hogy már unja az alapértelmezett kezelőfelületet Androidon, akkor számos megoldásból választhat azért, hogy azt testre szabja. A háttérkép és az ikonok mellett az egyik legjobb lehetőség minderre egy alkalmazásindító bevetése. A legismertebbek talán a Nova Launcher és a Go Launcher Ex, de szerencsére számos más kiváló alternatíva is létezik. Ha nem szeretnénk túl komplex appot választani, sőt, inkább idősebb felhasználónak vagy a gyereknek szánjuk az alkalmazásindítót, akkor telitalálat a Necta Launcher, amely az egyik legegyszerűbb, legletisztultabb élményt adja Androidon.

/ forrás: pcworld.hu /


necta_launcher_hu-tile

 Főleg idősebb és/vagy rosszul látó emberek számára lehet alternatíva, jó láthatósága és könnyű kezelhetősége okán!

Beállításaiban 4-féle háttérszín közül választhatsz! Az SOS gomb megnyomásával segítséget kérhet a bajba jutott a telefon - egy megerősítés után - a fontosként beállított személyeket felhívja és SMS-t küld az előre beállított szöveggel. A Pozícióm menüben beolvasható a készülék aktuális földrajzi helyzete, melynek adatai megtekinthetőek egy másik készüléken, asztali gépen a Google Térképek segítségével (ez egy webcím, amely tartalmazza a tartózkodási hely hosszúsági és szélességi koordinátáit).

Van erre a célra egy másik alternatíva is, a neve: Big Launcher, ez egy demo, ingyen használható és magyar nyelvű! Sokkal szélesebb körben testre szabható! Az alkalmazás fizetős verziója jelenleg 2200Ft a Playen.

Az alkalmazásról egy képes (angol) anyag

Az app honlapján látható fotókon szereplő felső értesítési sávot, az órával, egyenlőre nem lehet elérni, majd egy későbbi verzióra ígérte a fejlesztő. De, hogy miért vette ki, arról nem szólt a válaszban!


vasarlas_play_logoletoltes_sympda_logo[wpdm_file id=40 ]

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr198641366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lilla 2014.07.09. 20:33:21

9,7 colos tableten próbáltam ki, tényleg nagyon egyszerű, de ettől még jól használható.
süti beállítások módosítása