SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Shift Calendar / Schedule - HU

2014. július 23. 17:48 - gidano

shift_calendar_ikon

 Ez az app a több műszakos rendben dolgozó embereknek lett tervezve. Könnyen adhatsz hozzá testre szabott műszakokat.

 


lazar66 kérésére honosítottam, ő írja:

Régen használom ezt az app-ot. Aki műszakban dolgozik, értékelni fogja. Be lehet állítani a műszakbeosztást. Pl. Reggel, Délután, Éjjel. Ébresztést ( figyelmeztetést ) lehet hozzárendelni, mikor kelni, vagy indulni a munkába. Sablonokat lehet készíteni heti, havi és akár éves ciklusokra is. Ezeket el lehet menteni, és szerkeszteni a naptárt akár évekre előre.
A beosztást el lehet menteni és visszatölteni. El lehet küldeni ismerősöknek, barátoknak. Fel lehet tölteni a hálóra és bárhol jársz, meg tudod nézni a neten is.

shift_calendar_hu-tile 

A fő jellemzője ennek appnak, hogy "könnyen használható". Amikor szerkeszted a műszakot, akkor válaszd ki a napok tartományát ( inkább, mint egy napot) a beállításhoz. Így beállíthatod az ütemezést néhány másodperc alatt. Ezután továbbadhatod a barátoknak ( SMS, WhatsApp, stb. ) egy kattintással. Ezen kívül a " Cloud Shift " funkció lehetővé teszi, hogy kicseréld a naptárakat a barátaiddal.


 

vasarlas_play_logo

letoltes_sympda_logo[wpdm_file id=44]

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr958641374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lazar66 2014.07.23. 19:54:18

Köszönöm a fordítást. Üdv. lazar66

gidano 2014.07.23. 20:36:32

Nagyon szívesen! Köszönöm, hogy írtál - bemásoltam a bejegyzésbe!
süti beállítások módosítása