SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Rec. - HU

2014. augusztus 18. 18:00 - gidano

rec._ikon

A Rec. fejlett, vezeték nélküli hozzáférést biztosít az Android 4.4 Kit Kat-ben megjelent képernyő rögzítési lehetőséghez; szépen tálalva egy gyönyörű és intuitív felhasználói felületen.


Sokszor kerül egy felhasználó olyan helyzetbe, amikor nagyon szeretne rögzíteni valamilyen, a telefon képernyőjén történő eseményt - biztosan te is fel tudsz idézni magadban ilyen késztetést. Ha Android 4.4-et használsz, és a telefonod rootolva van, ez az alkalmazás segíthet ebben!

Az Android 4.4 meghozta a rendszer által támogatott videós képernyő rögzítés lehetőségét, azonban ez alapból csak USB kábellel csatlakoztatva, ADB felületen, parancssorból vezérelve működik.

rec_hu-tile

Ez az alkalmazás megkönnyíti a lehetőség kihasználását, közvetlenül az eszközön teszi lehetővé a képernyőn megjelenő események videós rögzítését!

Az app használatához min. 4.4-es rendszer és root szükséges!

Samsung S2, S3, Note eszközökön a felvétel lagolása sajnálatos jelenség, mert e gépek Exynos-alapú procijai nem kezelik könnyedén a 4.4 natív képernyő felvételi funkcióját.

Top Tipp: Tiltsd le a superuser app értesítését a root megszerzéséről, így elkerülhető a felvétel azonnali indítása esetén a figyelmeztetés megjelenése a felvételen!

letoltes_sympda_logovasarlas_play_logo


 [wpdm_package id=2913 template="link-template-default-wdc"]

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr688641362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása