SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Desktop Notifications - HU

2014. augusztus 20. 08:00 - gidano

desctop_notifications_ikonAmikor a számítógép előtt ülve valami nagyon fontosat csinálsz és a telefonod a konyhában, a fogason lógó zakód zsebéből vagy a másik szobában folyamatosan jelzi az értesítéseket a beérkező levelekről, fórumtémákról, közösségi oldalakról, az emberben néha felmerül az igény, ...


... hogy milyen jó lenne, ha nem kellene felugrani, odasietni a telefonhoz és megnézni az értesítéseket, hanem mindezt kényelmesen, a számítógép monitorán megjelenítve lehessen elolvasni és eldönteni annak fontosságát!

Ez az app éppen erre jó!

Feltelepítése után engedélyezni kell, hogy az app hozzáférhessen az értesítésekhez - ez egy biztonsági megoldás. Az értesítéseket pedig böngésző bővítmény segítségével tudja megjeleníteni, jelenleg a Firefox és a Chrome alá érhető el olyan bővítmény, amellyel ez kivitelezhető.

desktop_notifications_hu-tile

Az app Google Play oldalán is megtalálható a két bővítmény linkje, de beteszem ide is, könnyítésként:

 Telepítsd fel valamelyiket, majd nyisd meg a bővítményt, és add meg azt a véletlenszerűen generált kódot, amelyet az androidos program generál az elindítása után.

desktop_notifications_kodKellemes szórakozást!

desktop_notifications_hu_teszt

Sajnos nem tudom frissíteni, bár a v2.3 fordítása kész; a Google a megbontott app aláírása miatt nem enged csatlakozni, mindig hibaüzenetet dob... 

[appbox googleplay org.hcilab.projects.notification]


[wpdm_package id=2927 template="link-template-default-wdc"]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr708641386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása