SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Pushbullet + FF - HU

2014. szeptember 08. 14:00 - gidano

pushbullet_ikonA Pushbullet a számítógépeden jeleníti meg a telefonodra érkező összes értesítést, így azokról soha nem maradsz le! A Pushbullet emellett lehetővé teszi azt is, hogy értesítéseket küldhess saját magadnak vagy akár másoknak is! A Pushbullet androidon magyar nyelvű, a PC-s kliens sajnos nem...


 Pushbullet + FF - HU

[spoiler title='Eredeti cikk - katt ide!' collapse_link='true']Miért kellene egyáltalán értesítéseket küldened a Pushbullet-el?

Azért, mert ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy bármit átküldj a saját vagy ismerőseid telefonjára.

Mit küldhetsz a Pushbullet-el?

Küldhetsz linkeket, képeket, fájlokat, listákat, feljegyzéseket és szinte bármit a telefonod értesítési rendszerébe, a számítógépedre vagy az ismerőseid részére. Mindezt egy szempillantás alatt.

Mi teszi vajon a Pushbullet-et ilyen hasznossá? Egyszerű! Ez a legkönnyebb módja annak, hogy bármit megossz a telefonod és a számítógéped között. Emellett kiválóan alkalmas arra is, hogy bármit megossz két Android-os eszköz de akár a barátaid között is!

- Ha Pushbullet-el küldött fájl automatikusan letöltődik és csak arra vár, hogy megnyissad. Az értesítés megérintésével azonnal megnyílik a fájl, így soha többet nem kell azok után kutatnod az emaileid között vagy a Dropbox mappádban. - A Pushbullet-el emellett küldhetsz linkeket is a telefonodra.

Egyszerűen csak kattints a bejövő értesítésre és már meg is tudod nyitni az adott hivatkozást egy böngészőben.

- Ahelyett, hogy újra és újra utána kelljen nézned egy címnek a telefonodon, miután azt már sokszor megtaláltad a számítógépeden, inkább küldd azt át a telefonodra. Ez egyből megnyitja a Google Térképet a telefonodon, így a navigálás is sokkal egyszerűbb lesz.

- És ez még csak a kezdet, küldhetsz teendőket, megjegyzéseket, emlékeztetőket és még sok mást is. A Pushbullet lehetővé teszi számodra, hogy bármire felhasználhasd a telefonod értesítési rendszerét azáltal, hogy bármit kiküldhetsz arra. Az ilyen okos értesítések létrehozása annyira hasznos és könnyen kezelhető, hogy a telefonod értesítési rendszere egyszerűen a legjobb barátod lesz: ide fogsz küldeni minden emlékeztetőt vagy bármit, hogy azokat könnyen elővehesd újra. A Pushbullet ezek mellett természetesen tableten is jól néz ki és teljes egészében használható. Miért nem próbálod ki? Ez az alkalmazás akkor működik a legjobban, ha a számítógépeden Chrome vagy Firefox bővítménnyel van társítva, amit innen tudsz letölteni:[/spoiler]

A Firefox bővítmény már magyar! 

ff_pb_addon_hu-tile

Telepítése: bontsd ki a zip fájl tartalmát az asztalra, és egyszerűen húzd át egérrel egy megnyitott FF ablakba.

Chrome: https://chrome.google.com/webstore/detail/pushbullet/chlffgpmiacpedhhbkiomidkjlcfhogd

[appbox googleplay com.pushbullet.android]


[wpdm_package id=2952 template="link-template-default-wdc"]

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr1008641418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása