SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Hola + Chrome - HU

2014. szeptember 09. 08:00 - gidano

hola_ikonA Hola segítségével felgyorsul az internet sebességed, így időt takarítasz meg! VPN kapcsolattal eltakarja az eredeti IP címed, így a forrás nem követhető nyomon! Az app nyelve magyar, köszönhetően bizonyos Levi nevű honosítónak, köszönjük!


Feloldja azokat a weboldalakat, amelyek tiltottak pl. Magyarországról; emlékszel még a Terrain Home launcherre?

E program segítségével pl. el tudod hitetni a Google Play-en, hogy a készüléked USA IP címmel rendelkezik, így simán letöltheted azokat az alkalmazásokat is, amelyek - ilyen-olyan okból - csak ott érhetők el.

hola_tile

Megfelelő internet csomag esetén bátran használhatsz torrentet is - amit persze alapból nem támogat a szolgáltató, - nincs kapcsolat a szolgáltatói IP címed és a torrent szerver között!

  • Peer-to-peer Internet gyorsító
  • Mintegy 70%-os HTTP tömörítés: csökkenti a 3G adatátviteli költségeket és felgyorsítja a weboldalak betöltését
  • URL gyorsítótár: csökkenti a 3G adatátviteli költségeket és felgyorsítja a weboldalak betöltését
  • Kiválasztja a legközelebbi és leggyorsabb P2P forrásokat
  • VPN feloldó szolgáltatás: hozzáférés olyan helyekhez, melyeket blokkol vagy cenzúráz a kormány, vállalat vagy ország

Az alkalmazásnak létezik asztali gépen (Windows, MacOS) használható változata, Apple iPhone, iPad, valamint Firefox, Chrome és Safari kiegészítőként is letölthető![/spoiler]

Elkészítettem a Chrome böngészőhöz való Hola honosított bővítményt!  Elküldtem a fejlesztőnek, remélem benne lesz a következő frissítésben! Tudni kell, hogy Chrome alá nem egyszerű bővítményt telepíteni, digitális aláírás, szignózás, fejlesztői kód, stb. kell hozzá - ráadásul ez nem is az enyém, csak honosítás!

Az alábbiakban leírom a használatát:

Töltsd le a zip állományt, majd simán bontsd ki oda, ahol nem lesz útban és meg is fogod találni! Kapsz egy hola_chrome_ext_1.4.502-HU_gidano nevű mappát, jegyezd meg a helyét! Nyisd meg a Chrome böngészőt, katt Menü - Eszközök- Bővítmények. Pipáld be a Fejlesztői mód-ot és katt a Kicsomagolt bővítmények betöltése gombra, ott tallózd be a korábban kicsomagolt mappát, ezt kell látnod:

hola_chrome_ext_hu_1Ne töröld véletlenül sem a kicsomagolt mappát, hagyd ott ahol van, a Chrome innen fogja betölteni  a bővítményt minden induláskor!

Kapcsold ki a Fejlesztői mód-ot és zárd be a böngészőt. Nyisd meg újra, ekkor megjelenik egy ilyen ablak:

hola_chrome_ext_hu_2

Mondjuk azt, hogy te fejlesztő, vagy inkább tesztelő vagy, tehát a Mégse a helyes válasz! Így mindig használhatod a honosított Hola-t. Ha a Kikapcsolást választanád, eltűnne ez a bővítmény. Ám bármikor ismét elővarázsolhatod a fentebb leírt lépések megismétlésével!

Remélem segítettem?!


hola_chrome_ext_1.4.502-HU_gidano.zip

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr218641400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása