SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Adblock Plus for Android - HU

2014. október 10. 19:00 - gidano

adblock_plus_ikonAzt ugye tudjuk, hogy a Google dolgainak ingyenessége mögött a cég óriási reklámbevétele áll. Ez igaz minden platformra, termelik is a pénzt, amint netet, vagy más alkalmazást használnak - ez az üzlet így működik!


Persze, ezt tudjuk is mindannyian; ki-ki kedve szerint érez, ha böngészés, vagy alkalmazások használata közben kéretlen - és ezen van a hangsúly! - reklámba fut bele. Mivel mi okosak és lojálisak vagyunk, eltűrjük ezt az ingyenesség miatti hálából.

Adblock Plus for Android

Azonban vagyunk egy páran, akik picit rebellisek vagyunk! Szeretjük úgy használni a netet és apró mobil programjainkat is, hogy annyira nem tetszik a reklám. Sem a böngészőnkben, sem pedig - akár kis méretben - a mobil képernyőjén. Korábban sok reklám blokkoló app volt elérhető a Google Play-en is, azonban ezeket a Google kisöpörte onnan, hisz pont a keresőóriás reklámjainak tett be elsősorban, és hát "magunk alatt nem vágjuk  a fát" jelszóval takarításba kezdtek. Ettől függetlenül készülnek és frissülnek a hatásos reklámblokkoló alkalmazások, ezek egyike a címben is említett Adblock Plus for Android is.

Az említett alkalmazás természetesen elérhető minden nagyobb asztali böngésző kiegészítőjeként is, EZEN az oldalon.

Az app magyar nyelvű, NEM tartalmaz reklámot, NEM a saját fordításom.

Egyidejűleg CSAK EGY reklámblokkolót használj!


 

Elsődleges, mindig friss letöltés a képre kattintva! Mindig az aktuális letöltés a képre kattintva!


Van saját tapasztalat is, ami eléggé ijesztő lehet, ha nem lóg wifin egész nap a készüléked. Adatforgalma nálam, kb. 2 hét használat után - ma tűnt fel:

Adblock_Plus_adat_felhasznalas

Ez azért durva egy reklámszűrőtől, ugye? Kipróbálásáig én az AdAway - HU-t használtam, javaslom számodra is. Nézd meg két hét használat után az adatforgalmát, bekapcsolt napi frissítéssel...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr558641440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása