SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Barcode scanner - HU

2014. október 12. 14:57 - gidano

barcode_reader_ikon

Ez egy gyors kód olvasó alkalmazás vonalkódok, QR kódok értelmezésére. A kamera használatával gyorsan átvizsgálja a vonalkódot és felismeri az információt.


Barcode scanner - HU

Az app fel van szerelve auto fókusz, gyors felismerés és automatikus dekódolási funkcióval. Még ha nem is tudja automatikusan felismerni a kódot, támogatja a kézi kódbevitelt a kereséshez. Könnyen használható!
Használata: Tartsd a telefont az automata fókusznak megfelelő távolságra a kódtól, az alkalmazás automatikusan dekódolja.
Az alkalmazás rendelkezik kötegelt szkennelés funkcióval is, segítségével több vonalkód beolvasható egyszerre. A vizsgálat eredménye az előzmények közé kerül, ahol meg is tekinthető szkennelés után.

Kétdimenziós kód létrehozása
Az alkalmazás képes átalakítani könyvjelző linket, email címet, szöveges üzenetet, névjegyeket, vágólap tartalmat, alkalmazásokat és időzített naptár eseményeket kétdimenziós kóddá; hatékonyabban oszthatsz meg néhány személyes információt.

[appbox googleplay cn.menue.barcodescanner]


[wpdm_package id=2981 template="link-template-default-wdc.php"]

[paypal_donation_button align="center"]

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr308641468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása