SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Root - egyszerűen

2015. február 02. 09:15 - gidano

android_root_ikonA következőkben az android készülék-rendszer feletti rendszergazdai jogosultság megszerzésének (root jogok) néhány legegyszerűbb módját fogom felsorolni, linkeket fogok megadni, ezzel megmutatom az ajtót, de azon neked kell belépned! Az ismertetett megoldások alkalmazásából eredő esetleges problémákért természetesen semminemű felelősséget vállalni nem tudok.

Root - egyszerűen

Amennyiben valamelyik megoldás elnyeri a tetszésedet, alkalmazása előtt - ha bizonytalan vagy magadban - a megoldás weblapján keress további információt a használatról. Készüléked fórumain keress a megoldásról további információt!

A felsorolás sorrendje véletlenszerű, NEM az alkalmazások használhatóságát tükrözi!


Root - egyszerűen

1. Framaroot - Android

XDA téma, információ

Támogatott eszközök


iroot

2. iRoot - PC, Android

Ingyenes, un. egykattintásos root eszköz, több mint 150.000 eszközt támogat, Android 2.2 - 4.4

Weboldal - pc telepítő

Android - .apk app


kingo_root_title

3. Kingo root - PC

Ingyenes, un. egykattintásos root eszköz, a támogatott eszközök között a sajátodra kattintva elindul a hozzávaló letöltése. Amúgy ITT egy régebbi SymPDA cikket találsz róla!

Weboldal - pc telepítő

Támogatott eszközök


kingroot_title

4. KingRoot - PC, Android

Weboldal - ezt nem ismerem

Kis segítség a használatához


A fenti megoldások általános eszközök! Lehet, hogy a te készülékedhez létezik 100%-os megoldás, lehet, hogy a garancia sem sérül ezáltal - tehát először mindenképpen a készüléked fórumain keress a lehetséges megoldások után. Erősen javallom - szinte minden jóság kiindulópontja -, hogy először itt keress:

xda-logo


Remélem, segítettem!? Hasznos időtöltést kívánok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr778641580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása