SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Microsoft Office for Android

2015. június 25. 07:07 - gidano

 

Microsoft Office for AndroidElkészült a Microsoft Office androidos verziója, ingyen letölthető!


Microsoft Office for Android

Kilépett a béta fázisból a Microsoft irodai csomagjának androidos verziója és mostantól bárki számára ingyenesen elérhetőek a Google Play áruházban a Word, Excel és PowerPoint alkalmazások.

A táblagépekre optimizált kiadás januári megjelenése után májusban tesztelhettük először a mobilos verziót, amit 5 hét után késznek is nyilvánított a Microsoft. A tesztelők 83 országban, 1900 különböző készüléken futtatták az előzetes kiadást, akik visszajelzéseire hallgatva csiszolták a fejlesztők a program funkcióit.

Az Office mobilos verziója képes együtt dolgozni más szolgáltatók felhős tárhelyeivel, így Google Drive-val, vagy Dropbox-al is. Emellett a vállalat egyszerűbb navigációt, könnyebb keresést is ígér a bemutató videóban:

Az alkalmazások letölthetőek a Google Play-ről:

A használatukhoz minimum 1GB RAM és legalább Android 4.4 szükséges.

/ forrás: dirtywindows.hu /

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr388641760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása