SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Cobo Launcher - HU

2015. július 24. 08:00 - gidano

cobo_ikon

Íme egy újabb launcher, amely meg kívánja nekünk mutatni, hogy mennyivel egyszerűbb lehet egy előre definiált témákkal és ikon csomagokkal operáló launcher használata, mint kínlódás egyéb indítók folyamatos testreszabásával. Sikerült? Elérték céljukat a fejlesztők? Próbáld ki!


Cobo Launcher - HU

 

Az app három kezdőlapon rendezi előre definiált mappákba az alkalmazásainkat, nekünk a megjelenítés rács- és ikonméretét van módunk állítani. Az app saját widgetekkel valamint letölthető téma és ikon csomagokkal bír. Igazából tetszetős lehet, ha már unod, hogy mindent te állíts be; ez megjelenik, ott van, használod, és kész...

cobo launcher

Cobo weblap


Cobo Launcher v1.40-HU_gidano.apk  5.92 MB

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr108641776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ksa 2015.06.16. 19:11:09

Helló! Sajnos itt nem működik letöltés. Nem tudok rájönni hogy itt miért nem jó. Más böngészővel sem megy nem értem . Érdekes hogy az előző két feltöltés hibátlan.

gidano 2015.06.16. 19:17:16

Látom tesztelgeted, jól van. Ahol nem látod a letöltendő fájl méretét, ott az a felhőben van tárolva, mérete okán. Ilyen pl. a VLC for Android is, amelynek letöltésszáma naponta 30-al nő, tehát működik szépen. Hidd el, a többi is. Akinek nem, számomra ismeretlen problémája lehet a Google Drive elérésével - sajnos, nincs több ötletem...
süti beállítások módosítása