SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Slice Ice - HU

2015. augusztus 20. 08:00 - gidano

Slice IceLilla ajánlására készült a fordítás! Nagyon látványos, sok szinten sok pályás kirakós játék! Lényege, hogy a pingvineket mindig egy jégtáblán tartva egy gyors ujjmozdulattal kivágj egy darabot a jégmezőből, míg a bal alső sarokban tanyázó pohár megtelik jéggel.


Slice Ice - HU

 

Minden pályánál meg van adva egy bizonyos metszés szám, ami az elvárt, hogy a pályára megkapd a max. 3 csillagot. Ha kevesebb szeleteléssel oldod meg, több halas érmét kapsz - ezekért később akár reklámmentességet is vásárolhatsz!

Slice Ice

Az alkalmazás eredetileg angol és francia nyelven érhető el, ezért a kezdőlapon megváltoztattam magyarra a francia zászlót, ide kell böknöd, hogy a játék magyar nyelvű legyen! Sajnos a megjelenő karaktereket az app egy képfájlban tárolja, ezért nem cserélhettem a font típust másikra, így a fordításban nem használhattam az "é" betűn kívül más ékezetes karaktert, sorry... Remélem jó kis játék lesz eső esetén az augusztus 20.-i hosszú hétvégére!

WEBHELY

GP link


Slice Ice v2.4.7-HU_gidano.apk (7.5 MB)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr578641858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása