SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Futtass Android alkalmazásokat Windows alatt

2015. október 28. 08:00 - gidano

logo-navbar

 

Futtass Android Appokat
Windows® 7/8/10 alatt az AMIDuOS™ segítségével!


Futtass Android alkalmazásokat Windows alatt

Próbáld ki az AMIDuOS-t ingyenesen 30 napig, majd meg is vásárolhatod, választva két OS közül:  15 (Lollipop) vagy  10 (Jellybean)

 

Amire szükséged lesz:

  • Windows 7/8/8.1/10 64bit-es operációs rendszer
  • x86 CPU
  • OpenGL 3.0 vagy újabb grafikus meghajtó megléte
  • A BIOS-ban ajánlott bekapcsolni a Hardweres Virtualizációt (VT) a jobb teljesítményért
  • .Net framework 4.0 vagy nagyobb
  • Legyen minimum 2GB lemezterület a rendszermeghajtón és min 2GB rendszer RAM, jobb teljesítményhez 3GB ajánlott

Ha szükséges: Google Apps és Szolgáltatások telepítése - link


Ha feltelepítetted (a rendszer partícióra, természetesen), az asztali alkalmazások között (W10-ről van szó, én azt használom) a "D" betűnél találsz egy új DuOS panelt, alatta nyisd meg a DuOS Configuration Tools-t.

Itt tudod beállítani a rendszer alap lehetőségeit, teljes képernyőn vagy ablakban fusson, legyen-e emulált hálózati kártya (internethez), használja-e a laptop kameráját, milyen Windows mappák legyenek megosztva a DuOS-szal, stb.

Saját tapasztalatok:

Kijelző mérethez a Display-nél válaszd ki a Small screen lehetőséget, így ablakban fog a DuOS megjelenni.

Windows 10 alatt sanszos, hogy nem működik a kamera, mindegy hova állítod. Advanced fül alatt szabályozhatod a DuOS memória mennyiségét, ha nem terheled túl, alapban nyugodtan hagyhatod 800Mb-on. Azt tudni kell, hogy minden itt elvégzett módosítás csak a DuOS újraindítása után lép életbe. Kísérletezz bátran!

Program telepítés: Ha felteszel egy Google Apps csomagot (ez .zip fájlban van) vagy alkalmazást telepítesz (.apk) ezt legegyszerűbben az Asztalról végezheted el: jobb egérgombos klikk és Apply to DuOS kiválasztása! Nagyon gépfüggő a telepítés ideje, egy Google csomag telepítése több perc is lehet és egy DuOS újraindítással jár (megnézheted nagyban az eddig csak telefonon látott Recovery képernyőt!  )


logo-navbar

WEBHELY és letöltések itt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr338641950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása