SymPDA Android Blog

Android, magyarul

[WIN64]LockHunter - HU

2015. november 08. 08:00 - gidano

Lockhunter

A LockHunter segítségével - Windows rendszeren - törölhetetlennek hitt, védett fájlokat is el tudunk távolítani vagy másolni, törölni, ami számos szituációban hasznos lehet.


LockHunter - HU

Ha jártál már úgy, hogy az asztali Windows rendszereden nem tudtál másolni vagy eltávolítani egy látszólag semmihez sem kötődő, semmilyen alkalmazás által meg nem nyitott parancsikont, fájlt vagy mappát - ezt az appot neked találták ki.

Régóta használom, 2013 óta nem frissült, de jó, egyszerű és működik minden Windows rendszeren!

WEBHELY

Az alkalmazásról bővebben olvashatsz itt --> [download url="http://szofthub.hu/lockhunter/"]

A letöltés alkalmazása:

A feltelepített LockHunter a C:\Program Files\LockHunter mappában található. Az innen letöltött .zip fájt kibontva találsz egy .exe fájlt, amit rendszergazdaként tudsz bemásolni a fent említett mappába, persze ha meg van nyitva, előtte be kell zárnod az ablakát, hogy felülírhasd.

Ezután ha ilyen fájlba, mappába futsz, az egér jobb gombos menüjéből kiválaszthatod a What is locking this file? (Mi zárolja ezt a fájlt/mappát?) és meglátod, melyik az a szolgáltatás, ami "fogja" az adott fájlt, mappát és eldöntheted, hogyan szabadulj meg ezek "ölelésétől"...  

lockhunter_tile

Ez itt a 64bit-es verzió, ne feledd!


[WIN64]LockHunter v3.1.1.115-HU_gidano.zip  1.68 MB

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr758641986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása