SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Colors Overflow - HU

2016. január 01. 08:00 - gidano

B.Ú.É.K. 2016

Legyen ez az év első honosított alkalmazása!

 

Colors Overflow - HU

Egyszerű szabályokon alapuló stratégiai játék, leírása, szabályai megtalálhatók az alkalmazáson belül. Ha nem zúg a fejed a múlt éjszakától, használata jó kis kikapcsolódást jelenthet! 


Colors Overflow - HU

Overflow Játékszabály itt

- Amint látható, a tábla 8x8 cellára van felosztva. Mindegyik cella tartalmaz majd egy-egy darabot valamelyik méretben. Kezdetben mindegyik játékosnak három darabja van a közepes méretűből.
- A játékosok felváltva választanak ki egy saját buborékot, ezzel növelik azt egy mérettel.
Ha egy méretből három darab ki van választva, akkor "túlcsordul", ami azt jelenti, hogy négy kis darabban eloszlik a szomszédos cellák felé, átfestve azok színét is a sajátodra (balra, jobbra, fel, le). Ha a szomszédé is három legnagyobb méretű, az is "túlcsordul". Így egy eléggé hosszú láncreakció is kialakulhat.
Az ellenfelek buborékjait úgy tudod elvenni, ha "túlcsordul" a saját buborékod az övéinek a helyére.
- Ha a te egy darabod a legnagyobb méretű, arra bökve az ellenfél szomszédos buborékjait elfoglalja, azaz a buborék megváltoztatja a színét a sajátodra és egy mérettel megnő. Így megnyerhető az ellenfél összes buborékja egyetlen lépéssel, ha elég okosan játszol.
- A tábla széléről leesett darabok elvesznek. Ne aggódj ezek miatt, a játék nem MENNYI darab birtoklásáról szól, hanem arról, hogy MIND a tied legyen ;-)
- A győztes a játékban az a játékos, akié az összes színű buborék a táblán.
Bár a szabályok nagyon egyszerűek, a játékot egyáltalán nem könnyű játszani. Sok tipp és trükk van, amit meg kell tanulnod.

GP link


Colors Overflow v1.0-HU_gidano.apk  629.11 KB

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr448642044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása