SymPDA Android Blog

Android, magyarul

f.lux - HU

2016. május 16. 08:00 - gidano

Napkeltéhez-napnyugtához igazított képernyő színhőmérséklet

f_lux_ikon.png

Az f.lux eltávolítja a szemet bántó, ragyogó kék színeket a képernyőről, hogy szemkímélő módon segítse az esti telefon használatot, majd reggel visszatér a képernyő normális színhőmérsékletéhez.

Ez egy előnézet (teszt) verzió, nem a végleges változat.


f_lux_post.png

A legtöbb rootolt Lollipop és Marshmallow eszközökön (5.x és 6.x) működni fog. Működhet néhány rootolt Kitkat (4.x) eszközön is, többségükön viszont nem...


Érdekesség, hogy az alkalmazásnak létezik ingyenes Windows (és Mac Linux iPhone/iPad) verziója is, melyet évek óta elégedetten használok laptopon! Gyakorlatilag a földrajzi helyzet függvényében, az automatikusan meghatározott napkelte és napnyugta időszakok váltakozása szerint állítja be a napszaknak megfelelően, korábban konfigurált színhőmérsékleti értékeket. A módosítás 1 óra alatt, folyamatosan, dinamikus változások nélkül megy végbe, így észrevétlenül csökken a sötétedéssel együtt a képernyő színhőmérséklete, nem bántja a szemem a monitor, és nem kell nappal-este a fényerő értékek változtatásával törődni ennek érdekében.

root_kell.gif

WEBOLDAL

GP link


f.lux v22.0-HU_gidano.apk (3.7 MB)

Szólj hozzá!
Címkék: képernyő f.lux

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr218712252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása