SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Dropbox - HU

2016. június 11. 08:00 - gidano

dropbox_ikon.pngFrissítés v3.0.6.2 - 10.0.8

A Dropbox egy ingyenes felhőtárhelyet kezelő alkalmazás neve, amely hosszú idő óta használatos, megbízható és szinte bármilyen platformról elérhető.


A Dropbox nemrég jelentette be, hogy elkészült Android rendszerű készülékekre szabott alkalmazásának legújabb verziója, ami több praktikus fejlesztést is magába foglal.

Az egyik újítás a PDF-olvasó, ami lehetővé teszi a PDF fájlok gyors megtekintését akár offline (aktív internet kapcsolat nélkül) is, amennyiben azokat a készüléken tároljuk, vagy e-mailben kaptuk és már letöltöttük. Hasznos, hogy a dokumentumok előnézeti képén a Megosztás gombra nyomva az app rögtön generál egy az adott fájlhoz vezető linket. Az ily módon megosztott anyagok automatikusan bekerülnek a Dropbox fiókunk Elküldött fájlok mappájába.

Egy másik hiánypótló fejlesztés is helyet kapott az új szoftverben, ez pedig a dokumentumokon belüli keresés funkció, amely PDF fájlok, Word dokumentumok és PowerPoint prezentációk esetében is működik. Ez az okosság főként akkor jöhet jól, ha egy nagyobb terjedelmű anyagban pikk-pakk a minket érdeklő részlethez szeretnénk ugrani.

dropbox_post.png

A Dropbox igyekszik lehetővé tenni, hogy a felhasználók minél több műveletet a lehető legkényelmesebben végezhessenek el felhőben és helyben tárolt fájljaikkal mobil eszközeiken. A friss androidos alkalmazás igazolja a fejlesztők céljait, s reméljük, hamarosan több platformon is hasonló fejlődésnek lehetünk tanúi. (2015 márciusi prim.hu bejegyzés)


 A Dropboxra ingyenesen regisztrálni*** kell. Ezt többféle módon megteheted:

  • asztali gépen
  • vagy a program felületén is

*** - ha még használatba vétele előtt EZEN a címen ingyenesen regisztrálsz, mindketten 500MB extra tárhellyel gyarapodunk!

GP link


Az app telepítője cca. 40Mb-ra hízott! Ha ez problémát jelent, inkább Wifi-n töltsd le!

Dropbox v10.0.8-HU_gidano.apk (40.5 MB)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr268642048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Duchniák István 2014.10.10. 12:08:53

Letöltöttem tabletre és sikeresen telepitettem de telefonra nem engedi a letöltést.Miért ?

gidano 2014.10.10. 14:05:23

Erre a választ nem tudhatom...

Duchniák István 2014.10.10. 21:17:15

Koszonom !
süti beállítások módosítása