SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Samsung SideSync

2017. február 12. 12:00 - gidano

Galaxy okostelefonok kezelése PC/MAC, Galaxy Tab eszközön

sidesync_ikon.png

A Samsung megoldása lehetővé teszi a Galaxy okostelefonok képernyőjét PC/MAC OS ill.Galaxy Tab-on megjeleníteni.

Samsung SideSync

Ez egy kis leírás, ha még nem ismernéd ezt a megoldást, viszont szükségét érzed valami hasonlónak. Nálam ez akkor következett be, mikor egy sérült érintőpaneles készülék PC-s kezeléséhez kerestem valamit, amivel az eszközről a képeket, dokumentumokat le tudjam menteni. Mert ugye a kijelzőt fel kell oldani, esetleg aktiválni a Fejlesztői beállításokban az USB hibakeresést, az USB kapcsolat típusát beállítani...

sidesync_post.png

A SideSync egy új PC-Mobil megoldás, mely lehetővé teszi képernyők, ablakok és adatok egyszerű megosztását. A megosztás történhet PC/MAC OS és egy Galaxy okostelefon, vagy egy Galaxy Tab és Galaxy okostelefon között. Ismeri a húzd és dobd módszert, egyszerűen másolhatsz Asztalról az Android ablakba húzva fájlokat. Az Android ablakban egérrel nyomva tartva a kiválasztott fájlon, egyszerűen áthúzhatod azt a PC Asztalára!

Látható, hogy pontosan ugyanaz a képernyőn jelenik meg a másik eszközön. Áthúzhatsz fájlokat, írhatsz szöveges üzeneteket a billentyűzeten és sok más funkció. A kapcsolat USB, Wifi és Bluetooth lehet - ezt tekintheted jellemző sebességbeli sorrendnek is!

Amire szükséged van:

A PC/MAC OS ill. Android letöltések ITT

Remélem segítettem! ilovesympda.png

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr9212250754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása