SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Gadgetbridge - HU

2017. április 05. 08:00 - gidano

Mi Band 2, Pebble, HPlus, Makibes készülékek kezeléséhez

 gadgetbridge-ikon.png

Az app Mi Band 2, Pebble, HPlus, Makibes okoseszközök kezeléséhez illetve az első kettő firmware frissítéséhez használatos.

Gadgetbridge - HU

Az alkalmazás "majdnem" teljesen magyar a letöltési helyéről beszerezve is, de picit más a nyelvezete, ezért döntöttem a honosítása mellett, bár a nyelvi fájlja nem éppen kicsi, cca. 450 sornyi. No meg azért, mert tegnap kaptam meg a Mi Band 2-t fiaimtól, ajándékként közelgő névnapomra...

gadgetbridge-post.jpg

Egyébként az eredeti Mi Fit appon és ezen kívül is van még egy jól használható app a Playen, ráadásul magyar fejlesztő munkája, a neve Mi Bandage és Borsos Tibor nevét dicséri. Ez alapban ingyenes és bőséges funkció készlettel rendelkezik, csupán a Premium funkciók használatához kell megvásárolni kb. 500 pénzért.

 f-droid.png

 

 


Gadgetbridge v0.18.4-HU_gidano.apk (3.8 MB)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr312401935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oldman360 2017.04.05. 17:34:38

Várom én is a pár hete megrendelt Mi Band 2-t, ha megjött, kipróbáom ezt az appot (is).

Köszi!
süti beállítások módosítása