SymPDA Android Blog

Android, magyarul

[PC] recALL - HU

2021. április 12. 17:30 - gidano

Találd meg elveszettnek hitt jelszavaid!

recall_ikon.png

Frissítés: v19.05


PC-s jelszó kereső alkalmazás!

recALL - HU

Egy korábbi PC World cikk alapján (feltétlenül olvasd el!) kezdtem a munkát.
Az egész alkalmazást nem osztom meg, mert nem szükséges. A linkek a bejegyzés alján megtalálhatók.

"A recALL lehetővé teszi több mint 300 program (e-mail, webböngészők, azonnali üzenetküldés, FTP-kliensek, vezeték nélküli hálózatok stb.) és licenckulcsok gyors helyreállítását több mint 2800 alkalmazásból. A recALL a világ első olyan programja, amely lehetővé teszi, hogy visszaszerezd a legtöbb jelszót és licencet a sérült operációs rendszerekből, a Windows rendszerek registry fájljainak natív támogatásával.
Az egyedi FTP, POP3 és SMTP szerver emulációs funkcióval visszaállíthatod a jelszavakat bármely, ezeket a protokollokat támogató alkalmazásból, még akkor is, ha a programot még nem támogatja közvetlenül a recALL."

Minden funkció egy programban.

recall_post.png


Válaszd amelyik módot akarod; a telepítés vagy a hordozható (portable) zip verzió kicsomagolása után találsz a könyvtárában egy languages nevű mappát, ebbe kell bemásolnod a bejegyzés végén letölthető .po kiterjesztésű állományt. A programot elindítva az máris magyarul kommunikál veled!

Használd örömmel!



fejlesztői oldal direkt linkjei:

 

A telepítő exe fájl

 

A portable (telepítést nem igénylő) zip fájl

 


recALL.v19.05.HU.gidano.zip (7.6 kB) - a magyar nyelvi fájl

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr878642098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása