SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Androbench - HU

2017. október 28. 08:00 - gidano

Tárhely olvasási/írási sebességének méréséhez

 

androbench_ikon.png

Android eszköz tárhelyek olvasási/írási sebességének teszteléséhez, összevetés online adatbázissal

Androbench - HU

Az AndroBench egy teszt alkalmazás, amely méri a tárhely teljesítményét az Android készülékeken.

androbench_post.jpg

Kétféle viszonyítási alapot kínál: Mikro és SQLite. A Mikro benchmark gyorsan összehasonlítja a tároló eszköz alap teljesítményét a többi eszközével. Az SQLite benchmark tesztek teljesítményét egy adatbázis táblát használva méri. Beszúrás, frissítés és törlés lekérdezésekkel, amely utánozza egy üzenetküldő alkalmazás használatát. Ahhoz, hogy helyes eredményt kapj, kérjük minimalizáld a háttérbeli tevékenységeket, amíg fut az AndroBench. Az AndroBench ingyenesen áll rendelkezésedre, reklám nélkül, így nyugodtan használhatod.

Készítője nem könnyíti meg a honosítását - gyakorlatilag nincs nyelvi fájlja! Az alkalmazásban látható szövegek a menüben pl. - képek. A többit a forrás visszafejtésével, gyakorlatilag a foráskódban kellett átírni, így bármennyire is alapos próbáltam lenni, esetleg lehetnek olyan kifejezések amiket nem találtam meg, sorry...

Érdekesség: a fotókon látható értékek egy Galaxy S6 eredményei. Emlékszel, annak idején azt mondta a Samsung, hogy azért nem tett SD kártya foglalatot a készülékébe, mert annyira gyors az S6 belső memóriája, hogy csak fékezné a műveletek sebességét egy lassabb SD. Vesd össze az S6 eredményeit mai telefonokéval! Hol tart már a technológia! Ilyen értékeket még a PC-k SSD meghajtói sem produkálnak:

galaxy_s6_bencmark.png

GP link

APKMirror


AndroBench 5.0.1-HU_gidano.apk (2.9 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr6113106938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása