SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Xiaomi Amazfit PACEfied ROM - HU

2017. november 19. 10:00 - gidano

Huami AmazFit Smartwatch (A1602) és Xiaomi AmazFit PACE (A1612)

amazfit_pace_ikon.png

A címben említett okosóra kínai fejlesztői ROM angolra átültetett verziójának, a PACEfied 1.2.45 rel 32 verzió honosítását végeztem el a közelmúltban.

Xiaomi Amazfit PACEfied ROM - HU

A ROM egyes alkalmazásait tesztelni tudtam, mert (rootolt készülék kell hozzá) egyszerűen, ADB parancsok segítségével felülírtam az adott alkalmazást a ROM-ban és láss csodát, működik! Ehhez persze előte meg kell változtatni az óra ROM elsődleges nyelvét. Android rendszer ide vagy oda, nincs mód menüből kiválasztani a kívánt nyelvet - egyenlőre...

A ROM-ról bővebben, leírással, telepítési segédlettel, bootloader feloldásról, root-ról, nyelv módosításról, az XDA Dev oldalán, ebben a topicban lehet tájékozódni angol nyelven.

Érdekesség képpen néhány képernyő fotó az eddigi eredményről:

amazfit_pace_pacefied_hu.png

Próbálom eljuttatni a fejlesztőknek a magyar nyelvi fájlokat, remélem ezt követően lesz módom az egész ROM-ot tesztelni és a végleges változata a tartalmazott magyar nyelvvel eljuthat azokhoz, akik igénylik ezt a kedvelt okosórájukon!

Üdv., gidano

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr9013310467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása