SymPDA Android Blog

Android, magyarul

AmazMod - HU

2018. szeptember 28. 16:00 - gidano

Amazfit Watch telefonos app kiegészítő

amazmod_ikon_1.png

Módosított AmazMod alkalmazás, újratöltve...

AmazMod - HU

Mivel az AmazMod már nem az Amazfit Watch app helyett működik hanem annak kiegészítőjeként, merőben megváltozott az app felhasználási módja.

Legyen elég annyi, hogy az Amazfit Watch újabb verzió programozási okokból már nem módosíthatók az eredeti AmazMod elképzelései szerint, ezért a fejlesztők - megtartva eredeti célkitűzéseiket - annak kiegészítéseként kívánják továbbra is fejleszteni az appot. Mostantól létezik egy hivatalos AmazMod app (még béta állapotban!), amit a Play-ről is le lehet tölteni.

Ehhez kell az órára is telepíteni egy kiegészítőt, egy szolgáltatás kezelőt.

amazmod_service_post.jpg

Ezzel válik elérhetővé a korábbi alkalmazásban megismert akku diagram, valamint az értesítések kezelése. (Ehhez ennek használata esetén az Amazfit Watch alkalmazásban ki kell kapcsolni a Push üzenetek kapcsolót.)

amazmod_v1_post.jpg

Ebben is van újdonság, mégpedig a kijelölt alkalmazások értesítéseire van mód válaszolni, előre megírt válaszok formájában. Ez valami olyasmi, mint pl. a híváselutasításra használt, előre megírt SMS válaszüzenetek. Nem tudom most felvenni, meetingen vagyok, később visszahívlak - ilyesmik.

10 nyelven működik az alkalmazás és ebből egyik a magyar!

GitHub link - itt le van írva minden tudnivaló, angol nyelvű

 Az alábbiak tartalmazzák a hivatalos magyar fordítást. Igyekszem mindig frissen tartani.

Ne felejtsd telepíteni a service APK-t és megadni az eszköztulajdonosi jogokat a ReadMe oldalon megadottak szerint, hogy minden funkció működjön!



A legutóbbi hivatalos service-release.apk - ezt kell az órára kell telepíteni

A mindig legfrissebb AmazMod app Android telefonra - Google Play

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr8513789024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gép Ész 2019.02.02. 18:01:03

Helló, egy Stratosra próbálkoztam, de a Service App telepítésénél elakadok. Az Apk Installer azt írja: Státusz - Kevés a hely. Pedig van az órán vagy 500MB szabad hely.

Gép Ész 2019.02.02. 18:23:57

Újraindítás után látom fent van a Launcher, de a nem akar csatlakozni a telefonnal, pedig azt is újraindítottam.
süti beállítások módosítása