SymPDA Android Blog

Android, magyarul

bxActions - HU

2020. május 04. 15:00 - gidano

Galaxy készülékek Bixby gombjának újradefiniálásához

bxactions_ikon.png

Frissítés: v6.21

  A Bixby magyarul nem ért és nem beszél. Mit tehetsz a hardveres gombjával?

bxActions - HU

A sokak által nem kedvelt és/vagy feleslegesnek tartott Bixby funkció dedikált gombjának újrahasznosítására. Segítségével még a hangerő gombokat is többfunkcióssá tudod tenni!

bxcctions_post.jpg

Használata előtt menj a Beállítások - Telefon névjegye - Szoftver adatai - Build száma és ezt a mezőre bökj 7 alkalommal, míg nem közli, hogy most már fejlesztő vagy! :)

Lépj vissza egy szintett, alul megtalálod a Fejlesztői beállításokat. Nyisd meg és kapcsold be az USB hibakeresést majd lépj ki a Beállításokból.

A bxActions telepítése után csatlakoztasd a PC-hez USB-n a telefont. Nyisd meg a saját tárhelyet, ebben látsz egy bxActions mappát, benne egy azonos nevű .exe fájlt. Ezt húzd ki az Asztalra és indítsd el. Ezt kell látnod:

bxactions_pc_post.jpg

A Full Remapping alatt katt az Enable gombra. El fog indulni a telefonon a bxActions app és közli veled, hogy minden OK. Készen is vagy!

A Disable Remapping alatti Disable gombra kattintva visszavonsz minden, a telefonon végrehajtott módosítást és újra eredeti funkciójával használhatod a Bixby gombot.

Az alkalmazás teljes funkcionalitásához meg kell vásárolni a Pro verziót, ami nem tartalmazza a magyar nyelvet. Ahhoz azonban elegendő ez is, hogy megtanuld a beüzemelését és ráérezz az alkalmazás hasznosságára. A honosított alkalmazások Pro verziói nem vásárolhatók meg a Play Áruházból alkalmazáson belül, az eredetitől eltérő digitális aláírás miatt!

Remélem segítettem?!

i_love_sympda_250x75.png

GP link


bxActions.v6.21-HU.gidano.apk (6.6 MB)

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr5913880764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Solte 2019.03.15. 16:14:38

Hello!
Gratula a munkádhoz!
A Te verzióddal nem lehet aktiválni a pro-t.

Köszi!

gidano · http://sympda.blog.hu 2019.03.15. 16:34:40

@Solte: természetesen semmi probléma. Vázoltam a felvetett probléma okát, ellene tenni sajnos nem tudok. Használd örömmel!

Solte 2019.03.15. 16:43:15

Meg is hívtalak 1 'PIZZÁRA' :)

Indiant 2019.04.21. 10:44:15

Javítottam a sort, a neved felett:
<string name="pref_sup_sum">"Támogatás és béta kiadások
..Te is tedd meg.
Köszi!

Indiant 2019.04.21. 10:47:31

@Indiant: +1
<string name="pref_sup">Támogatás</string>
süti beállítások módosítása