SymPDA Android Blog

Android, magyarul

Bixby Remap - HU

2018. december 02. 09:00 - gidano

S8/S8+, S9/S9+, Note 8, Note 9...

bixby_remap_ikon.png

A fizikai Bixby gomb egyszerű programozásához

Bixby Remap - HU

Csak olyan Samsung Galaxy eszközökön használható, amelyeknek fizikai Bixby gombja van (S és Note sorozat: S8/S8+, S9/S9+, Note 8, Note 9).

bixby_remap_post.jpg

Használata

Legyen aktív a Bixby Home és a Bixby gomb is, semmit nem kell letiltani. A Feltelepített Bixby Remap használatba vételéhez szükséges az alkalmazás bekapcsolása a Beállítások - Kisegítő lehetőségek menüpontban. Ha újraindítod valamiért a telefont, ezt a szolgáltatást ismét aktiválni kell az emlitett pontban egy ki- és bekapcsolással. Ezekre egyébként az alkalmazás is figyelmeztet, sőt elvezet ehhez a menühöz is.

Ez az első verzió, vélhetően további funkciók is kerülhetnek bele ha fejlesztője nem engedi el a projektet. A korábban bemutatott, hasonlóan Bixby gombot kezelő alkalmazásoktól eltérően ennek sokkal egyszerűbbnek tűnhet a beüzemelése, bár - mint korábban említettem - funkcióiban egyenlőre szerényebb. Ettől függetlenül a beépített műveleteken és alkalmazásokon kívül bármely telepített alkalmazás indítása is a gombhoz rendelhető!

Min. Android verzió: 7.0, rootot nem igényel

GP link

Forrás


Bixby.Remap.v1.0.0-HU.gidano.apk (1.5 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr3514410148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása