SymPDA Android Blog

Android, magyarul

1.1.1.1 - HU

2019. szeptember 26. 16:00 - gidano

1.1.1.1: Gyorsabb & Biztonságosabb Internet

1_1_1_1_ikon.png

Frissítés: v3.0

A gyorsabb és biztonságosabb Internetért

1.1.1.1 - HU

Androgeek:

"A Cloudflare még az év korábbi szakaszában útnak indította a saját DNS szolgáltatását, amely gyorsabb böngészést garantál a felhasználóknak szinte az összes platformon, most pedig elérhetővé vált a két legnagyobb mobil operációs rendszer áruházában is.

Mi is a Cloudflare? Az 1.1.1.1 domain szolgáltatás üzemeltetője, amely lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy gyorsabb böngészési élményben legyen részük.Az élményen a hangsúly, ugyanis nem a névfeloldás gyorsabb, mint például a Google esetében, egyszerűen csak kevesebb az adatrögzítés és feldolgozás, így a letöltött információk gyorsabban jelennek meg. 

Ellentétben a legtöbb ilyen megoldással, a Cloudflare nem rögzít, vagy csak rövid időre felhasználói és böngészési adatokat, illetve nem tárolja azokat és nem továbbítja statisztikai avagy marketing célzattal azt más cégek számára. 

Mióta ez utóbbira engedélyt adott az amerikai Szövetségi Kommunikációs Bizottság, azóta az említett régióban nagy igény van a Cloudflare-re, de minden bizonnyal a világ számos más területén is lesz felhasználótábora."

1111_v3_0-post.jpg

Újdonság a már mindenki számára elérhető Warp+ technológia (10GB elérhető ingyenes kipróbálásra!) használatára vonatkozó, utána - fizetős, 1390Ft/hó - feliratkozás lehetősége.

Egyéb infó Angol és Magyar nyelven. Olvasd el!

GP link


1.1.1.1.Faster.&.Safer.Internet.v3.0.0-HU.gidano.apk (16.4 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr7414370303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása