SymPDA Android Blog

Android, magyarul

SuperFreezZ - HU

2019. július 22. 16:00 - gidano

A SuperFreezZ egy nyílt forráskódú Greenify alternativa

superfreezz_post_ikon.png

Nem kívánt alkalmazások törlésére a memóriából

SuperFreezZ - HU

Android alkalmazás (béta), amely lehetővé teszi bármely alkalmazás teljes háttér-tevékenységének teljes befagyasztását.

superfreezz_post.jpg 

Kis segítség...

A feladatkezelőket az Android okostelefonokon széles körben feleslegesnek tekintik. Legtöbben egyetérthetnek ezzel a nézettel, de a valóság az, hogy még mindig rengeteg hibás Android alkalmazás létezik. A legtöbb Task Killer (feladat kilövő) nem tesz semmit hasznosat a legutóbbi alkalmazás-nézet törlése mellett. Éppen ezért, a mai napig a Greenify és a Brevent-hez hasonló alkalmazások hihetetlenül népszerűek. Sok felhasználó a Greenify-re vagy a Brevent-re esküszik, de ezek zárt forráskódú alkalmazások. Ha nyílt forráskódú alternatívát keresel, nézd meg a SuperFreezZ-t az XDA Junior Member hcur-tól.

Az alkalmazás ugyanúgy működik, mint a Greenify a root nélküli üzemmódban. Ez egy kisegítő szolgáltatást használ, hogy automatizálja a beállításokat és bezárásra kényszerítse az alkalmazásokat. Lehetőség van arra is, hogy az alkalmazás hozzáférjen a UsageStats API-hoz (Használati adatok), így észlelhet és lőhet ki csak ritkán használt alkalmazásokat. „Fagyasztás”, „hibernálás” vagy bármi más, amit akarsz, a SuperFreezZ kilövi az általad választott alkalmazásokat, amelyek a háttérben futnak. Az alkalmazás beállításainál engedélyezheted az alkalmazások fagyasztását is, amikor a képernyő kikapcsol.

Alternatívaként, minden alkalmazás, akár rendszer alkalmazás vagy bloatware is teljesen letiltható, megakadályozva, hogy valaha is futhasson.

XDA cikk (angol)

F-Droid repo (eredeti forrás, bővebb infó - angol, kérlek használj fordítót)

 


SuperFreezZ.v0.5-HU.gidano.apk (2.0 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr7614975102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása