SymPDA Android Blog

Android, magyarul

NiceLock - HU

2020. február 28. 15:00 - gidano

Good Lock indító alkalmazás - csak SAMSUNG készülékekhez!

nicelock-hu_ikon.png

 A Good Lock app készlet kezeléséhez, Samsung eszközök testreszabásához

NiceLock - HU

 

"A Good Lock egy hivatalos Samsung alkalmazás a Samsung eszközök testreszabásához. Modulokból áll, amelyek a felhasználói felületen sok dolgot szerkeszthetnek és megváltoztatnak, például a feladatváltót, az értesítési panelt, a képernyőzárat, a megosztott képernyőt és így tovább. A NiceLock itt jön a képbe, mivel az összes Good Lock modul indítójaként hozzáférhetsz ezekhez..."

nicelock-hu_post.jpg

Fontos megjegyzés:

A NiceLock nem telepíti a Good Lock modulokat a Google Play Áruház szabályai miatt, és ezeket a modulokat manuálisan kell telepítened, ha a felsorolt országokon kívül tartózkodsz: Dél-Korea, Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Szingapúr, Ausztrália és Kanada. A Good Lock modulok letöltéséhez a NiceLock Downloader Companion is használható, ezzel az APKMirror oldalról direktben letölthetők a használni kívánt modulok...

A Good Lock modulokról itt van új hír:

XDA-Developers

A Good Lock © a Samsung védjegye.

 

Google Play

 Kizárólag SAMSUNG készülékekhez!


 

NiceLock.Launcher.for.Good.Lock.v2.8.30-HU.gidano.apk (11.6 MB)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sympda.blog.hu/api/trackback/id/tr8415494594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása